31 Ocak 2015 Cumartesi

Diagonal Blocks : Hareket Eden Bloklar.

Minecraft sunucularda oyuncular mimariye çok önem vermektedir.Öyle ki bazen bu mimariler oyuncuları sunucudan bile soğutabilir.Bu da sunucu sahiplerine mimariye önem verilmesini gösterir.Bazen daha önce hiç görmedikleri bir özellik oyuncuyu oyuna katabilir.Örneğin DiagonalBlocks
plugini.Bu plugin nedir ? diyorsanız daha önce ismini hiç duymadım diyorsanız,plugini biraz açıklayalım;
   Bu plugin ile oyunda yapılamayacak bir çok mimariyi yapabilirsiniz.Örneğin blokları çapraz koyabilirsiniz.Veya kendi başına hareket eden bloklar yapabilirsiniz.Nasıl yani ? diye şaşkın bir şekilde bakıyorsanız,çekmiş olduğumuz videoyu izleyerek nasıl görüntüler ortaya çıkabileceğini izleyebilirsiniz.Ayrıca,Diagonal Blocks plugini,oyuncuları bir çok yönde hayrete düşürebilecek bir plugin.Plugine ilk başta bakınca biraz gülünç geliyor ama işlevi gerçekten ayakta alkışlanacak derecede.Plugini verdiğim linkten indirebilir,kullanımı için de çekmiş olduğumuz videoyu izleyebilirsiniz.


Diagonal Blocks Pluginini İndirmek İçin Tıklayınız.
 
Pluginin kullanımı için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.


4 yorum:

  1. Mcpe için de aynı şeyler yokmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Minecraft PE için de pluginler bulunmakta ama Diagonal Blocks plugini daha PE sürümü için yayınlanmadı

      Sil
  2. Plugini güzel anlatmışsınız ama videoda bolca eee kullanmışsınız.Herhalde biraz heyecan var az eee kullanırsanuz çok daha iyi olur şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk tanıtımlarımız olduğu için biraz fazla kullanmışız farkettim kusura bakmayın ama zamanla yerine oturtacağımıza inanıyorum :)

      Sil

 
Minecraft İmleci © 2015 - Designed by Templateism.com