9 Şubat 2015 Pazartesi

Minecraft - Gece Vakti Sığınak Rehberi.

Oyunu oynarken farkında olmadınız ama bir de baktınız ki hava kararmış,moblar doğmaya
başlamış.Henüz ortada bir barınağınız da yok.Moblar dışarda cirit atıyor ve sizi arıyor.Korkulu gözlerle kaçmaya çalışıyorsunuz.Elinizde savaşacak hiç bir aletiniz yok.Ne yapacaksınız ? Eğer peşinizde bir düşman kafilesi var ve sizi kovalıyorsa yapmanız gereken şey çok basit.Elinizde o anda hangi blok varsa zıplayın ve altınıza koyun,bu işlemi 15 blok yüksekliğe çıkana kadar tekrarlayın.Bu şekilde aşağıdaki düşmanlardan bir gecelik de olsa korunmuş olursunuz.Sabah olunca da yerdeki düşmanlarınızdan zombiler zaten güneşi görüp yanacak ve can verecektir.Peki gece peşinizde canavar yoksa ama doğmaya başlıyorlarsa neler yapabilirsiniz ?

Yöntem 1 - Bir dağı delip içine saklanabilirsiniz.O nasıl olacak derseniz aşağıdaki gibi geçici bir barınak yapabilirsiniz.Güvenli olduğu için peşinizde yaratık yoksa bunu yapmanızı öneririm.





Yöntem 2 - Yakınımızda içini delebileceğimiz bir dağ yoksa ne yapabiliriz ? O zaman da yeri 3 birim aşağıya kazıp sonra üstümüzü kapatarak geçici bir barınak yapabiliriz.Aşağıdaki resim gibi...



Yöntem 3 - Bu yöntemi gerçekleştirebilmek için ciddi derece şansınız olmalıdır.Eğer bu şans sizde bulunuyorsa haritanızda bulunan bir köyde sığınabilirsiniz.

minecraft sığınak rehberi


İyi Oyunlar...
Minecraft İmleci

Yorum Gönder

 
Minecraft İmleci © 2015 - Designed by Templateism.com