11 Temmuz 2015 Cumartesi

Minecraft - İtem Numaraları

Minecraftta bazı itemleri bulmak bazen ciddi anlamda işkenceye dönüşebiliyor.Ayrıca minecraftta bulunan her item/eşyanın da bir item id yani item numarası bulunuyor.
Bu numaraları kullanarak istediğiniz itemleri item numarasıyla çağırarak alabiliyorsunuz.Tabi kodlar sadece hileler açıkken girilebildiği için bu itemleri almak için dünyanızı oluştururken hileleri açık seçmiş olmanız gerekmekte.Hileleri açık yapmak için dünyanızı oluştururken Daha Fazla Dünya Seçeneği > Hilelere İzin Ver'i Açık yapmalısınız.

İtemleri almak için bir kodun gerektiğinden bahsetmiştim.Gereken item alma kodu:
/give <oyuncuismi> <itemnumarası> <miktar> şeklinde.Bu kodu konuşma penceresini açıp oraya yazmanız gerekmekte.Kodda yer alan oyuncu ismi bölümüne itemi vereceğiniz oyuncunun ismini yazmanız,itemi kendinize verecekseniz kendi isminizi yazmanız yeterli olacaktır.İtem numarası bölümüne aşağıda gördüğünüz item numaralarından birini girmeniz gerekiyor.Aşağıda da gördüğünüz gibi her itemin ayrı id numarası bulunmakta.Bu yüzden doğru id numarasını yazmaya dikkat edin.Ayrıca item id/item numarası yerine itemin ingilizce ismini de yazsanız kabul edecektır.Miktar bölümüne de belirlediğiniz itemden kaç tane vereceğinizi yazmanız yeterli olacaktır.Eğer 1 adet verecekseniz boş bırakabilirsiniz.


Minecraft'ta Yer Alan İtemlerin İtem İd/İtem Numaraları:



İtem numaraları yukarda gördüğünüz resimdeki gibidir.Bazı item numaraları üslü olarak olarak ifade ediliyor.Onları 17:1 şeklinde girebilirsiniz.

Etiketler: minecraft,minecraft item id,minecraft item numaraları,minecraft item,minecraft blok numaraları,minecraft give komutu,item id,item numaraları

Yorum Gönder

 
Minecraft İmleci © 2015 - Designed by Templateism.com